1. Dispozitii introductive

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza obligatiile si drepturile reciproce intre website-ul ocoalederegim (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor ocoalederegim (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati ce decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet ocoalederegim (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor ocoalederegim.

Furnizorul are dreptul de a modifica sau a completa conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare imediat dupa expunerea acesotra pe site-ul web.

ocoalederegim nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru acuratetea informatiilor furnizate de parteneri, inclusiv preturile, descrierile produselor, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, este recomandat sa verificati datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din ocoalederegim. Toate produsele afisate sunt supuse conditiilor stabilite de terti si ocoalederegim nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare de servicii

Termenii acestia guverneaza accesul si utilizarea serviciilor ocoalederegim si servesc drept acord legal intre dvs. si ocoalederegim. Prin accesarea ocoalederegim si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot apare restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa ofere utilizarea serviciilor ocoalederegim de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza aplicatii software sau sisteme care ar putea avea sau au un impact nefavorabil in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati ce au ca scop impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau sa efectueze alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor personale si trimiterea de informatii

ocoalederegim nu proceseaza date personale altfele in afara de email-ul a utilizatorului in momenul adugarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. In acelasi timp, utilizatorul poate retrage acordul in orice moment.

Pentru informatii detaliate privind Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana ce utilizeaza website-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca sisteme, sisteme software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii site-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora in website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile ce ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: office@ocoalederegim.ro.

Ultima actualizare 05.10.2022.