Afișez singurul rezultat

 • Sistem filtrare apa cu ultrafiltrare BIOLUX MU-1649 by Midea

  Sistem filtrare apa cu ultrafiltrare BIOLUX MU-1649 by Midea

   

   

  Va prezentam noul model de la Midea cu filtre prin rasucire si o etansare perfecta! In acest sens, aveti asigurata o apa de calitate superioara fara posibilitatea de scurgeri accidentale in bucataria dvs datorita design-ului sistemului de prindere.

  Noul model este un sistem filtrare apa ultraperformant, cu ultrafiltrare, foarte usor de montat, care se racordeaza direct la reteua de apa a orasului si ocupa putin spatiu sub chiuveta de la bucatarie. De asemenea, ne scuteste de corvoada achizitionarii, manipularii si depozitarii pet-urilor sau abidoanelor de apa plata, oferindu-ne in schimb o apa de o calitate superioara, direct de la bateria sistemului, montata pe chiuveta din bucatarie.

   

  TOATE FILTRELE SUNT TESTATE SI CERTIFICATE ANSI/NSF Standard 58

   

  Avantaje

   

  Dintre avantajele datorate sistemului enumeram:

  • inlocuirea filtrelor asigura o apa pura din punct de vedere biologic atata timp cat se respecta intervalele de schimb de 6 luni/1 an;
  • sistemul de filtrare are capacitatea de 5400l care poate asigura o apa de calitate pentru toata familia ta;
  • sistem filtrare apa este autorizat conform legilor internationale;
  • filtrele de apa se schimba foarte usor si datorita sistemului de prindere acesta rezista la schimburi de filtre repetate de-a lungul anilor fara sa prezinte urme de uzura sau scurgeri de apa accidentale;
  • un filtru de apa pentru chiuveta va oferi o calitate mult mai buna decat apa imbuteliata, dar si costuri mult mai mici;

   

   

  Cele patru stagii de filtrare sunt compuse din:

   

  1.Filtrul SEDIMENT

   
   
  Filtrul sediment are capacitatea de a retine impuritati de 15 ori mai mici decat un graunte de nisip, adica toate particulele cu un diametru mai mare de 1 micron.

   

  2.Filtrul PRECARBON
   
   

  Filtrul precarbon elimina din compozitia apei substante chimice nocive cum ar fi materiale sintetice cancerigene, insecticidele si in primul rand clorul, folosit in tratarea apei din reteaua oraselor, in proportie de 99%.

   

   

  3.Filtrul U.F.(ULTRAFILTRARE)
   
   

  Este o membrana de inalta precizie cu o excelenta permeabilitate a apei si foarte rezistenta chimic si termic. Elimina in totalitate microorganismele si bacteriile precum Giardia, Cryptosporidium, Ecoli, Protozoan Cysts, etc. De asemenea mentine mineralele necesare organismului.

   

   
  4.Filtrul POSTCARBON
   
   

  Similar lampii UV, acest LED UV este situat in rezervorul de apa rece si dezinfecteaza 99% din microorganisme constant pentru o apa cat mai pura.

   

   

   

  Instalare

   

   

   

  Sistemul de filtrare necesita doar racordarea la apa rece si nu necesita conectarea la electricitate intrucat presiunea apei de la retea este suficienta pentru a asigura un debit constant de apa. Filtrele de apa Midea au toate accesoriile necesare montajului incluse si ocupa foarte putin spatiu sub chiuveta de la bucatarie. si ocupa foarte putin spatiu sub chiuveta de la bucatarie.

  Tehnologia de ultima generatie a constructiei filtrelor de apa pentru bucatarie asigura, pe langa o calitate deosebita a apei filtrate, si inlocuirea extrem de usoara a filtrelor printr-o simpla rasucire a acestora.

  Practic, oricine poate inlocui filtrele pentru bateria chiuvetei, fara a fi necesare masuri suplimentare de precautie si nici macar forta la strangere pentru asigurarea etanseitatii.

   

   

   

   

  Consumabile

  Filtrele de schimb se gasesc tot pe site-ul doraly cu denumirea:

   

  Filtrele se inlocuiesc in functie de care parametru este atins primul, respectiv durata de viata a filtrului (incepe in momentul instalarii la apa) sau cantitatea de apa filtrata. In cazul in care apa la intrare in sistem este foarte proasta calitativ (duritate foarte mare sau multe impuritati) durata de viata a filtrului se reduce considerabil. A se evita folosirea sistemului atunci cand sunt lucrari la reteaua de alimentare cu apa. Acesta trebuie inchis de la robinetul din T-ul de racordare si repornit abia atunci cand apa revine la calitatea normala. Riscati altfel compromiterea filtrului sediment datorita colmatarii acestuia cu impuritatile excesive ce pot aparea la repornirea alimentarii cu apa a retelei.

   

  Accesorii incluse

   

   

  Filtru Sediment – 1 buc

  Filtru Precarbon – 1 buc

  Filtru Ultrafiltrare (U.F.) – 1 buc

  Filtru Postcarbon – 1 buc

  Robinet de tip "T" pentru racordarea la reteaua de apa – 1 buc

  Furtun de alimentare cu apa (de diametru 6 mm si lungime 3 m) – 1 buc

  Baterie suplimentara care se monteaza intr-unul din colturile chiuvetei de la bucatarie – 1 buc

  Mufa rapida pentru conectarea furtunului la baterie – 1 buc

  Dibluri – 2 buc

  Garnituri

   

  ..

      Va prezentam noul model de la Midea cu filtre prin rasucire si o etansare perfecta! In acest sens, aveti asigurata o apa de calitate superioara fara posibilitatea de…