Aparat de vidat alimente pentru uz casnic Pentru folie cu latimea de maxim 30cm. Presiune vid: 0,6-0,8 bar. Viteza de vidare: 7-8 L/min. Latime mare de sigilare (pana la 3 mm). Panou tactil digital. Mod separat de vid pentru alimentele uscate si umede. Buton puls, ideal pentru alimente moi. Vidare caserole (caserolele se vand separat). Potrivit pentru gatitul in vid (Sous Vide). Pastrati alimente proaspete pana de 5 X mai mult. Design unic al cutitului de taiere a pungilor.
Aparat de vidat alimente pentru uz casnic Pentru folie cu latimea de maxim 30cm. Presiune vid: 0,6-0,8 bar. Viteza de vidare: 7-8 L/min. Latime mare de sigilare (pana la 3…
Descriere:Feliaza rosii si alte fructe moi Picioarele robuste cu suport anti-alunecare permit plasarea unui bol sub lame Echipat cu 6 lame zimtate din otel inoxidabil Dispozitivul de impingere are doua manere
Descriere:Feliaza rosii si alte fructe moi Picioarele robuste cu suport anti-alunecare permit plasarea unui bol sub lame Echipat cu 6 lame zimtate din otel inoxidabil Dispozitivul de impingere are doua…
Aparat de vidat alimente pentru uz casnic Pentru folie cu latimea de maxim 30cm. Presiune vid: 0,6-0,8 bar. Viteza de vidare: 7-8 L/min. Latime mare de sigilare (pana la 3 mm). Panou tactil digital. Mod separat de vid pentru alimentele uscate si umede. Buton puls, ideal pentru alimente moi. Functie sigiliare si vidare caserole. Potrivit pentru gatitul in vid (Sous Vide). Pastrati alimente proaspete pana de 5 X mai mult. Cu compartiment rola pungi si taietor integrat. 220V-240V~, 50/60Hz, 130W, Noise level ≤ 59dB(A)
Aparat de vidat alimente pentru uz casnic Pentru folie cu latimea de maxim 30cm. Presiune vid: 0,6-0,8 bar. Viteza de vidare: 7-8 L/min. Latime mare de sigilare (pana la 3…
Descriere:Doar pentru taiere rosii si fructe/legume moiGrosime felii A± 5 mmUsor de curatatCu picioare anti-alunecareInstrumentul de strangere suruburi, cum ar fi cheia tubulara Hex, nu este inclusa
Descriere:Doar pentru taiere rosii si fructe/legume moiGrosime felii A± 5 mmUsor de curatatCu picioare anti-alunecareInstrumentul de strangere suruburi, cum ar fi cheia tubulara Hex, nu este inclusa
INGRASAMANT SPECIAL PENTRU CAPSUNI SI PLANTE CU FRUCTE MOI · Preparat special pentru capsuni si fructe moi. Ambalaj: 1 kg Dozare: 1 kg / 30 m2 Se prezinta sub forma ideala de cristale, care asigura o solubilitate de 100% intr-un minut, ceea ce permite o tripla metoda de aplicare: udare, fertilizare pe frunze si imprastiere pe sol. Compozitia de nutrienti din ingrasamant este optim adaptata la cerintele fructelor de padure, pentru o hranire si ingrijire adecvata. Ingrasamantul are efecte pozitive asupra cresterii, dezvoltarii corespunzatoare, infloririi bogate si formarii de fructe sanatoase si suculente. Poate fi folosit la plantare/semanare, pentru fertilizare cat si in timpul perioadei de vegetatie. Ingrasamantul actioneaza extrem de rapid. Mod de utilizare: Pentru o actiune rapida si hranirea optima a capsunilor si a altor fructe de padure. Plantela ingrasamant special se dizolva in apa si plantele se uda cu solutia astfel obtinuta, sau ingrasamantul se presara in jurul plantelor si apoi se uda. Pentru un efect imediat se fertilizeaza cu solutia prin pulverizare direct pe frunze, ceea ce duce la patrunderea rapida a nutrientilor necesari in acestea. Plantele se fertilizeaza de trei ori pe an: mai intai la inceputul perioadei de inflorire(aprilie), a doua oara in timpul perioadei de vegetatie( inaintea inceperii colorarii fructelor) si a treia la o saptamana dupa cules ( de fiecare data cu o cantitate de 1 kg la 30 m2] Dozaj: Presarare pe pamant:1kg / 30 m2 Udare cu solutie: 100g / 10 l apa Fertilizare pe frunze: 2 g / 1 l apa Plantela ingrasamant special pentru capsuni: Ingrasaminte anorganice complexe cu nutrienti principali. Ingrasamant NPK 12-6-24. Masuri de siguranta: Nu lasati la indemana copiilor. In caz de ingerare accidentala cereti ajutor medical.
INGRASAMANT SPECIAL PENTRU CAPSUNI SI PLANTE CU FRUCTE MOI · Preparat special pentru capsuni si fructe moi. Ambalaj: 1 kg Dozare: 1 kg / 30 m2 Se prezinta sub forma…