Alaturi de noi in anul centenarului!

 

 

In anul centenarului 2018, Regia Nationala a Padurilor - Romsilva impreuna cu partenerii sai:

 

Asociatia Administratorilor de Paduri din Romania, Asociatia Pensionarilor Silvici din Romania, Colegiul Silvic „Theodor Pietraru” Branesti, Facultatea de Silvicultura si Exploatari Forestiere Brasov, Federatia Sindicatelor din Silvicultura „Silva” Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura „Marin Dracea” si Societatea Progresul Silvic,

 

organizeaza expozitia aniversara "100 de ani de silvicultura".

 

Inca de la inceputuri, padurea – ca bun national, a ocupat un loc important in viata omului. De aceea, acest tribut simbol, adus in ceas aniversar, este modul nostru, al intregii societati civile romane si nu numai, de a ne aminti ce am fost, de a realiza unde suntem si de a intelege ce vom lasa generatiei urmatoare!

 

De asemenea, copiii nostri trebuie sa afle ce au facut generatiile inaintasilor lor si sa inteleaga ceea ce au de mostenit pentru a sti ceea ce au de facut in viitor!

 

Astfel, invitam pe aceasta cale, pe toti cei ce doresc sa sprijine acest proiect, sa se alature demersului si sa-si aduca contributia!

 

Puteti sustine acest proiect prin donarea sau imprumutul de obiecte detinute sau prin atragerea de donatii si imprumuturi de la alte persoane fizice si juridice.

 

Expozitia va fi gazduita de Muzeului Cinegetic al Carpatilor „Posada”.

 

Vernisajul oficial al Expozitiei Nationale cu tema „100 de ani de silvicultura in Romania”va avea loc in luna septembrie 2018 la o data ce va fi ulterior anuntata public, prin toate mijloacele, in timp util, de Regia Nationala a Padurilor – ROMSILVA si de parteneri.

Fiecare gest conteaza, fiecare actiune poate imbunatati ceea ce ne inconjoara, fiecare atitudine conteaza!

 

Termenul in care se pot aduce contributii directe este de 30 Aprilie 2018.
Va asteptam!