Vizită Austria ─Slovenia

 

 

În perioada 27-30 mai 2019 Stroia Product a organizat o deplasare în Austria şi Slovenia la care a participat o delegaţie formată din 21 de persoane din partea administratorilor de păduri. Obiectivul general al vizitei a fost prezentarea ultimelor tehnologii de procesare a lemnului de foc şi a biomasei.

 

Prima vizită a fost la fabrica POSCH din Leibnitz (Austria), unde delegaţiei i s-a prezentat despicatoare de lemn, maşini de tocat lemn şi maşini de decojire. Cea de-a doua vizită a fost tot în Austria la fabrica Landtechnik Urch GmbH MusMax® din Groß Sankt Florian, unde delegaţia a participat la o prezentare a ofertei de maşini de tocat lemnul pe care fabrica le produce.

 

Ultima vizită a fost în Slovenia la fabrica UNIFOREST D.O.O. din Prebold, care produce diferite tipuri de sisteme de transport pe cablu a materialului lemnos, dar şi alte echipamente folosite în procesarea lemnului, sape forestiere, trolii forestiere, despicatoare pentru lemn de foc.

 

În timpul vizitelor delegaţia a participat la prezentarea produselor, dar şi la demonstraţii practice a echipamentelor fiecărei fabrici.

 

Le mulţumum pe această cale organizatorilor, dar şi reprezentanţilor companiilor menţionate mai sus pentru primirea lor şi timpul acordat în vederea prezentării produselor.