Ocolul Silvic Abrud R.A. parte din campania
"Te racoresti si reimpaduresti!"

 

 

Ocolul Silvic Abrud R.A. este unul din cele trei ocoale care participa la campania initiata de Bergenbier "Te racoresti si reimpaduresti!", care isi propune plantarea a 50.000 de brazi in vestul Romaniei. Cele trei zone care fac parte din acesta campanie sunt Rau de Mori (jud. Hunedoara), Sohodol si Bucium (jud. Alba).

 

Actiunile de plantare se desfasoara pe baza de voluntariat si se realizeaza cu sprijinul asociatiei EcoAssist, reprezentantul legal al "Plantam fapte bune in Romania".

 

Prima actiune de plantare din cadrul acestei campanii a avut loc in data de 21 aprilie in Bucium, iar suprafata a fost pusa la dispozitie de Ocolul Silvic Abrud. In cadrul acestei actiuni au fost plantati in jur de 6500 de puieti de brad si molid si au participat aproximativ 200 de voluntari. S-au alaturat campaniei si personaliati precum Catalina Ponor, Bogdan Stelea, Gabi Balint, Alex Dima, Florin Busuioc, Mihai Georgescu (Bere Gratis).

 

Actiunile de plantare in celelalte doua zone se vor desfasura pe parcursul lunii mai. Detalii despre actiunile care urmeaza, dar si cum te poti implica, poti sa gasesti accesand:

 

Pagina web "Plantam Fapte Bune"

Pagina web "Bergenbier"